21 dec. 2009

Paket med posten idag!

Två paket kom med posten idag :)


Det första paketet var ännu en present från min hemlisvän ;) I paketet fanns dessa vackra värmeljus med dofter av kanel och choklad! Det fanns även en påse "rosa bandet"-bilar från Ahlgrens, men dessa har jag redan börjat äta på så därför är de inte med på fotot :D Tack snälla hemlisvän, du verkar veta precis vad jag tycker om!



I paket nummer två hittade jag det fina halsband från lillofant! Vi har nämligen haft ett eget litet byte hon och jag, där jag har virkat till henne och jag fick detta halsbandet. Tog på mig det direkt såklart och vill inte ta av det igen :) Det blev precis så fint som jag hade hoppats! Nedanför kan ni se det paket jag gjorde iordning till henne. Det är postat så jag hoppas det hinner fram innan julafton! Hon har redan sett dessa bilderna så då tänkte jag att det inte gör något att paketet inte hunnit fram innan jag bloggar om dem.



Hon har själv valt vad hon ville ha och jag hoppas hon blir lika nöjd med sitt paket som jag blev för hennes. Nissarna har ni sett på bloggen tidigare och det är såklart Fröken Elsas mönster jag virkat dem från. Torgvantarna är egen design, lade till en liten rospärla i mitten av blomman, syns lite dåligt på bilderna men det blev väldigt fint :)



Hoppas de passar och kan värma gott i vinter!

Har påbörjat en beställning från min vän Cattis också, blev så inspirerad av att göra "rockiga" torgvantar att jag ju var tvungen att sätta igång direkt :D De börjar faktiskt bli färdiga så kanske hinner jag lägga upp bilder på dem redan ikväll, annars får ni hålla utkik imorgon ;)

2 kommentarer:

  1. Vad kul att duvill vara med i tävlingen. Jag önskar dig lycka till och en god jul=)

    SvaraRadera
  2. Tack så jättemycket för de fina vantarna och tomtenissarna! Kul med ett byte!

    SvaraRadera