25 dec. 2009

Jag måste ha varit snäll i år!

Julafton kom i år också, och massor av paket blev det! Fick som jag hoppats en hel del garn, böcker och tillbehör till mitt virkande och stickande!

Tänkte göra ett samlat inlägg om de julklappar jag fick och de jag gav bort, så många härliga bilder med andra ord. Titta och njut!Jag börjar med paketen från och till lillasyster:


Syster min gav mig denna vackra ljusdekoration
och en söt tavla med en text om systrar. Tusen tack gumman!


Detta halsband gjorde jag till lillasyster.
Hon fick dessutom en fin vårjacka i grått
och halsduken i rosa som finns på bilderna nedanför.


Halsduken är virkad i snäckskalsmönster med det
fina kambgarn jag fick från Island tidigare i höst.
Sjalen är stickad i enkel rätstickning med ett tunnare ullgarn,
den fick mormor i julklapp.


Systers pojkvän fick denna coola "MouseWarmer" i kiisedesign. Vi skulle egentligen inte ge honom någon julklapp men kunde såklart inte låta bli ;) Idé och mönster är mitt eget och vi skrattade alla gott när han öppnade paketet igår. Han är ju världens "spelnörd" så något att göra något till datorn var ju givet, hehe. Tanken är alltså att musvärmaren ska sitta på datormusen när den inte används och på så sätt hålla den uppvärmd till nästa spelomgång :DMamma och pappa hade beställt hem dessa tre böcker till mig.
Vilket i och för sig inte var någon överraskning eftersom jag valt dem själv men lika glad för det var jag när jag fick öppna dem och läsa :D Fick dessutom 10 nystan av Drops Delight, ett nystan Kauni,
en rundsticka och 6 vackra knappar av ben!
Se bilden nedan.Trots att sambon gärna klagar över hur mycket garn jag har
så hade även han varit inne i Helylle garnaffär och hittat fina julklappar till mig!
I paketet fanns Drops senaste mönsterhäfte, 5 nystan av sockgarnet Fabel,
3 nystan Merino och 3 paket med strumpstickor!
Dessutom fick jag mascara och ögonskugga på morgonen!


Inger och Adam bor grannar med mamma och pappa och vi umgås ganska mycket med dem. Av mig och sambon fick de den söta ängel jag bloggade om häromdagen. Av dem fick jag ännu mer GARN! 10 nystan av ett sött bomullsgarn i fem olika färger, passar perfekt till söta amisar :D2 kommentarer:

  1. Jepp du måste verkligen varit garnsnäll,jisses så många nystan ,blir ju lite avis faktiskt,sj fick jag ett fast det e jag oxå glad för att det blev nåt med garn,musen var ju häftig,en sån måste jag ju göra till sonen,gud vilken härlig idé o så slipper man en fettig mus oxå!kram på dej=)

    SvaraRadera
  2. Den där MouseWarmer var ju en jätte rolig idé! Du råkade inte skriva ner mönstret till den? ;)Och härliga julklappar du fick, garn kan man då inte få för mkt av :)

    SvaraRadera