8 aug. 2011

Nu är det officiellt!


Jag kan nu stolt meddela att jag arbetar som frilansande designer för Svarta Fåret AB. Under slutet av våren och sommaren har jag jobbat hårt med nya mönster till dem och hittills är ett tiotal mönster klara för produktion och kommer att finnas i butik under 2012 :D Känns lite overkligt fortfarande men i och med att mitt mönster på shortsen kom ut redan nu i sommar så börjar det bli mer "på riktigt".

Ska fixa en ny sida här på bloggen med där jag kan lägga upp bilder på de mönster som ni kan hitta i er lokala garnbutik eller på nätet!


Fick mitt registreringsbevis på företaget på posten idag så nu rullar det på som bara den! Ska ringa banken strax och fixa med bankgiro och rörelsekonto, sen måste jag sätt mig in i mitt bokföringsprogram! Det är så mycket att hålla reda på nu och jag hoppas att jag kan ta till mig allting.

Även om jag nu jobbar när jag virkar så är det fortfarande lika roligt att ta upp virknålen, det är all administration runt omkring som är mindre upplyftande men som ju såklart ändå måste göras.

Vill tacka alla som visat ert stöd! Utan er hade "Design Pysselkiisen" inte existerat, utan fortfarande bara varit en avlägsen dröm. Ska fundera ut något bra sätt att visa min uppskattning på till er allihop :D


post signature

13 kommentarer:

 1. Åh så roligt! STORT grattis! Är en flitig läsare och följer dig på Bloglovin' men är tyvärr dålig på att kommentera, men en sådan här händelse måste ju hyllas!! :D

  SvaraRadera
 2. Grattis! Gillar dina kreationer massor, fast jag inte virkar!
  Lycka till! Ser framemot att fortsätta följa dig och dina äventyr!
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Stort Grattis och lycka till! Ska bli spännade och se vad du designar fram över!

  SvaraRadera
 4. Ett enormt Grattis till du!!! Och fortsatt Lycka Till!!

  SvaraRadera
 5. Va roligt och stort grattis! =))))
  Nu har jag hört talas om de där shortsen så länge och är jättenyfiken. Var hittar jag mönstret?
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. sv Lubbsen: mönstret finns i butiker som säljer garn från svarta fåret, finns också på nätet hos olika återförsäljare tex hos Torgstenen

  SvaraRadera
 7. Jättegrattis, vad roligt för dig att få en sådan chans. Hoppas att detta bringar mer för dig i framtiden som designer.=O)

  SvaraRadera
 8. Ahhhh.... jag som beställde garn från Torgstenen i förrgår. Det får bli nästa gång. De var superfina!
  =)

  SvaraRadera
 9. Stort gratttis till ditt nya jobb. Man kan nog inte ha bättre jobb. Ska bli spännande och se vad du hittar på för roliga mönster.

  SvaraRadera
 10. Grattis!! Extra kul när jag var borta i Hemslöjdsboden häromdagen. Då hängde ditt mönster på shortsen uppe i skyltfönstret. Till och med i en håla som Degeberga finns du representerad ;)

  SvaraRadera
 11. Grattis, grattis! Vad roligt! Idag är den lilla babyhatten på Kyrkkaffebloggen. Jättefin är den!
  Hälsningar från Anna

  SvaraRadera
 12. Grattis! Låter som ett helt underbart jobb! :)

  SvaraRadera