9 mars 2011

Ingen katt-astrof ;)


Vi har fått en ny möbel i lägenheten, ett gigantisk klätterträd till katterna! Katterna var lite försiktiga till en början men nu är de väldigt nöjda och ligger där jämt :)

Givetvis måste jag visa er våra älskade bebisar :) Har även virkat lite fint till dem som ni kan se längre ner tillsammans med länkar till mönstren ifall ni virka till era egna sötnosar!


Titta så söta de är!


Vera myser i en av korgarna.


Tiger myser i den andra korgen ;)


Zeldor sover uppe på kojan!


En piggig boll till kiisarna! Här hittar ni mönstret.


Två hängare med bollar som hänger i trädet nu :) Mönstret är här!En dag när jag satt vid datorn och virkade hörde jag ett ljud bakom mig och döm om min förvåning när minstingen tittade ut ur min garnlåda! Tydligen hade han sovit där ett tag för jag hade inte hört honom klättra ner där :) Tur att han inte bestämt sig för att leka med garnet när han ändå hade tillgång till det :P Uppenbarligen kan man lägga sig och sova vart som helst ;)post signature

15 kommentarer:

 1. Wow en sån skulle mina katter ha men jag har inte plats... Visst kan katter sova var som helst..

  SvaraRadera
 2. Åh, en sådan klätterställning skulle man ha till katterna!

  SvaraRadera
 3. så söta! Nu är jag och mina amisar tillbaka igen=)

  SvaraRadera
 4. Åh herregud vilket klösträd!!! Era katter måste ha ett paradis! Dom ser ju verkligen ut att trivas också och dom är verkligen supersöta.

  SvaraRadera
 5. Wow!!! Vilket ENORMT klösträd!!! Det måste ju vara ett paradis för era katter. Och jag som har svårt att ens få plats med ett litet klösträd.

  Kissarna är förövrigt jättesöta!

  SvaraRadera
 6. Ooop, tredje gången gillt eller nått. *rodnar* Blogger krånglade till det och gav mig nåt felmeddelande om att det inte gick att posta min kommentar. Men när jag skrev en ny dök den gamla upp med. Typiskt!!!

  Men nu vet du i alla fall att jag tycker att kissarna är söta och att klösträt är ett enormt paradis. LOL Nu ska jag sluta spamma dig, jag lovar! LOL

  SvaraRadera
 7. Vilken lyx-möbel! Så bra de har det :-) Men hur fint de än har det så brukar de gilla såna dära knasiga ställen också. Charm-kisar!

  SvaraRadera
 8. Vilka lyckliga katter du måste ha nu, rena lyxhemmet för dem. Att de är tre eller flera gör nog att en så stor möbel kan behövas.
  Tack för fina kattbilder, jag väntar en omplaceringskatt om drygt en vecka och nu är jag helt utan katt..

  SvaraRadera
 9. Men hjälp, vilket monster! Min katt hade allt uppskattat om vi hade plats med en sån :D

  SvaraRadera
 10. tack så mkt, har en ny bloggadress (igen) kika gärna in å skriv en rad om vad du tycker så blir jag glad, hoppas du har en bra dag

  SvaraRadera
 11. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 12. Fick ta bort min kommentar ,
  Jag stavar som en kråka !
  Tar om de nu ...
  Skulle jag med kunna tänka mig va katt hos dig !
  Vilken tur att katten inte upptäckte han/hon sovit i garnkorgen , kunde ju blitt en
  KATTA strof
  Ha det bäst .. ska maila dig med !

  SvaraRadera
 13. tack, tack. det va lite pysslande med headern (å nån liten svordom oxå när den skulle hamna på rätt ställe,hehe)men nu e jag nöjd. allt är fint här fast jag längtar efter våren, tänk att kunna sitta i solen på balkongen å virka... älskar dina troll i din header oxå. *smack*

  SvaraRadera
 14. vad härligt med ett sånt där stort klösträd, det ska jag också köpa när jag får större hus, bor på 35 kvm nu så det blir lite trångt hehe :)

  SvaraRadera
 15. Vad har du använt för stoppning i dina kattleksaker? Funderar på om vanlig stoppning inte är så bra om de går sönder...

  SvaraRadera