26 dec. 2011

Ho ho ho, merry x-mas!I år har det faktiskt bara blivit en virkad julklapp och det var ett par inneskor som en vän till familjen fick. Jag hoppas att han blev glad och får stor användning för dem :) Mönstret hittade jag på ravelry.

Själv fick jag en hel del julklappar så jag har alltså lyckats vara snäll i år också! Har fotat några utav dem, så jag kan dela med mig till er ;) Några pysselböcker är ju aldrig fel! Fick 4 av mamma och pappa och den femte (75 småkryp) av en vän till familjen, nu har jag tusen nya projekt som jag bara MÅSTE prova att göra :D
Mycket vacker ljusskål från lillkusinerna Nils och Viggo, står nu i vårt vitrinskåp :)Lillasyster och hennes fästman gav mig dessa coola led-ljus! Perfekt för oss kattägare då man slipper kolla till dem hela tiden, de har fått lysa väldigt många timmar redan, hög mysfaktor :)

Är du ett fan av "The Big Bang Theory" så kan du knappast ha missat denna lilla visa som Sheldon tvunget måste höra när han är sjuk. Helt klart en av mina favorit-serier! Tröjan är beställd från USA och är den officiella t-shirten från serien, fick den av mormor :)

Fick även biobiljetter, presentkort på H&M, pengar och lite annat smått och gott! Tack alla som förgyllde min julafton, det blev mycket trevligt även om sambon var tvungen att jobba. Vi ska dock ta igen detta efter nyårshelgen (som han också jobbar på) och hitta på något mysigt tillsammans ;)
6 kommentarer:

 1. Härliga klappar! Kan tipsa om fler BBT-tröjor på shirtstore.se ;) Funderade på att köpa en till sambon, men hittade en massa annat skoj! :P

  SvaraRadera
 2. Åh! En Soft Kitty t-shirt! Jag förstår verkligen storheten i det! Mycket spännande böcker har du fått med. Själv fick jag den med 100 blommor och jag kommer nog önska mig den med småkryp i framtiden med.

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilka härliga julklappar du fått. :) Vet du var ljusen är inköpta?

  Jag fick inget med posten idag... Men nu väntar jag och lääääängtar tills imorgon! :)

  SvaraRadera
 4. Tror ljusen kommer från Rusta :)

  SvaraRadera
 5. Ahhaaa! Då ska jag kika där. Jag har köpt superbra från claes ohlsson. :) Men jag vill ha fler!

  Kom inget på posten idag heller... Bör jag bli orolig att det kommit bort!? *snyft*

  SvaraRadera