22 okt. 2011

Polis, polis.... polis!Nackdelen med att andra tycker om det man gör är att man får göra det igen och igen och igen! Moster beställde 3 nya poliser och eftersom jag har så svårt att säga nej så fick jag såklart ta tag i virknålen och virka :) Nu har jag virkat totalt fem poliser och även om jag gillar mönstret så är jag faktiskt rätt less på det! Hoppas det dröjer innan jag behöver virka fler :D

Har en ny beställning från Marks & Katten på gång, hoppas jag får garnet snart är riktigt sugen på att påbörja detta projektet!

Ni har väl inte missat att Design Pysselkiisen nu finns på facebook? Drar ihop sig till tävling där med finfina priser så "gilla" nu så ni inte missar startskottet!!

3 kommentarer:

 1. Klart man gillar!

  Känner igen det där, finns få saker jag är så trött på som att virka prinsesstårtor. Jag har tappat räkningen på hur många jag virkat, men jag är så sjuuukt trött på det. Och varje gång jag fått en beställning så har personen som fått dom en vännina somockså vill ha osv... Jisses! haha.

  SvaraRadera
 2. Inte konstigt att dina poliser är populära, så går det när du gör bra mönster och är generös!

  SvaraRadera
 3. jätte fina poliser, men jag förstår att det kan vara tråkigt att göra många, det ligger en hel del jobb bakom att virka kan jag ana :)

  men de är väldigt söta, det får jag lov att säga :)

  skoj att du deltar i min tävling, önskar dig lycka till :)

  Ska ta mig en rundtur på din blogg nu när jag är här!
  dalkullan

  SvaraRadera