17 mars 2011

Nytt mönster: katter!


Äntligen har jag gjort ett kattmönster :D Har dragit mig för att göra ett mönster på katter eftersom det finns så många därute redan och jag ville göra något som inte var som någon annans och det var inte lätt! Jag hoppas att ni gillar min variant :)

Mönstret innehåller såklart instruktioner för alla tre varianter på katterna och fler bilder på var och en av dem finns också i mönstret.

Jag har som vanligt virkat med Svarta Fårets Tilda och virknål 3mm. Mönstret kostar 40:- och kan köpas direkt från mig via bloggen, maila din beställning till pysselkiisen@live.se

Mönstret kommer även upp på tradera, ebay samt ravelry! I högra kolumnen finns direktlänkar till mina auktioner på respektive sidor.post signature

10 kommentarer:

 1. Jaha, å då blir det dags att köpa mönster av dej igen =)
  Katterna va ju för söta <3

  SvaraRadera
 2. Super söta. Är det svårt att göra mönster av djur? Har en tanke på att vilja virka ett djur, men finns inget mönster på den rasen.

  SvaraRadera
 3. Så jättefina och olik andras.

  SvaraRadera
 4. Inte så förtjust i katter men dina var riktigt fina!

  SvaraRadera
 5. Söta! Gillar i synnerhet den sovande kissen!

  SvaraRadera
 6. Kanon...jättesöta, Passar mig perfekt, hör av mig ;)

  SvaraRadera
 7. Även om det finns många kattmönster, så är det här i en helt egen underbar kategori. Vilka personligheter du skapat. Tack för att du tar dig tid att skriva mönster!

  SvaraRadera