2 feb. 2011

Vad tycks?

Nu är jag nog klar med förändringarna på bloggen! Hoppas att ni gillar det jag gjort och att det blir lättare att både hitta, läsa och ladda upp sidan.

Följande förändringar har gjorts:

Tagit bort ordverifiering! - Blir själv grymt frustrerad över alla dessa låtsasord som man måste skriva in. Detta i sig har gjort att jag kommenterar mindre, vilket ju är tråkigt. Fler borde plocka bort denna funktion. Själv har jag haft den borta i en vecka eller så nu och inga spamkommentarer ännu och skulle de dyka upp är det ju bara att plocka bort dem.

Lagt till sidor - Istället för att ha alla tusen gadgets på sidorna har jag nu lagt till sidor med informationen samlad på istället. Sidorna hittar ni högst upp på bloggen. Jag hoppas att detta gör det mer lättläsligt.

Lagt till reaktioner - På varje inlägg kan man nu klicka i vad man tycker om just det inlägget. Kanske orkar man inte skriva en kommentar och då kan man snabbt visa om man gillar eller inte gillar!

Nyhet är också sidan Till Salu - Jag hoppas kunna samla ihop pengar till ett promenadband så att jag kan börja motionera mer regelbundet. Förhoppningsvis blir min värk bättre då med tiden och jag kan även gå ner lite i vikt. Kommer att lägga upp saker på den sidan efterhand så titta gärna in lite då och då för att se nyheterna!

Så vad tycker ni? Har jag gjort bloggen bättre?

6 kommentarer:

 1. Jag tycker om sidan! Förresten var jag in på Tradera igår och anmälde en av de converseskornas mönster!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Mycket fint! Hur gör man länkarna på sidorna som du har gjort överst på sidan? Kanske kan hitta det om jag letar lite noggrannare....

  Kram Isfrun (har två bloggar)

  SvaraRadera
 3. Tack Heleena! Du hittar "lägga till sidor" på samma ställe som du skriver nya inlägg. Där kan du själv välja hur många sidor du vill ha och hur de ska se ut. Sen lägger du till en gadget som heter något med "sidor" där du vill att sidorna ska visas. Det gör du i design-verktyget. Hoppas du hittar annars får du gärna fråga igen.

  SvaraRadera
 4. TackTack /Heleena

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag tycker din sida ser mycket proffsig ut. Jeg håller med deg om ordvertifieringen, tror jeg tar bort min også. Håper du får köpare till din lille "butik" - skulle önske det fanns fler som uppskatter riktiga hantverk / Kram

  SvaraRadera
 6. bloggen är jättefin och bra :) det där med ordverifiering är sååå störande, så det var skönt att komma in här och det inte var sådant på din sida :)

  SvaraRadera