31 mars 2010

Grattis Simon 5år!


Min söta gudson fyller 5år snart och på fredag är det kalas! Som så många andra barn kommer han då att bli överöst med leksaker. Fler leksaker än vad en liten pojke orkar leka med, så vad gör man?? Jo, man virkar något såklart :) Jag kan garantera att jag blir ensam om det i alla fall, hoppas att lillkillen uppskattar mina handgjorda presenter! Troligtvis kommer han väl ändå att kasta sig över varje liten plastbil eller traktor som kommer innanför dörren *suck* Dessa barn :P

Eftersom jag är rätt övertygad om att födelsedagsbarnet inte läser min blogg (även om hans mamma säger att hon tittar in ibland..) så tror jag att det är rätt ofarligt att visa upp presenterna här innan kalaset.

Pannband och torgvantar är egen design, traktorerna samt namnet är bomullsgarn och själva basen är ett mycket mjukt och härligt akrylgarn.

Kattungen är gjord efter Jannas mönster som ni hittar HÄR. Valde även att göra ett litet halsband till den söta kiisen och sätta fast en liten sidenros. Rosen finns att köpa i min shop och finns även i rosa.5 kommentarer:

 1. Jättefina presenter och vet du jag tror säkert att han gillar dem. Min fyraårige pojke blir alltid så glad när jag har gjort något till HONOM. Han känner sig speciell då. Och säkert blir din gudson extra glad över att det är lastbilar på torgvantarna!
  :-)

  SvaraRadera
 2. Nu finns även en Påsk-Amis-Tävling på min blogg =)

  SvaraRadera
 3. Det blir han säkert glad över, Sandra.

  kram

  SvaraRadera
 4. Vilka fina presenter och jösses vilken söt kisse =)
  Önskar dig en riktigt glad påsk, vännen.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Du virkar så himla fint.
  Ha en riktigt trevlig helg & Glad Påsk. / Åsa

  SvaraRadera