1 okt. 2009

Nålen glöder och händerna värker

Virkar på som bara den men eftersom jag har en tendens att hoppa mellan olika projekt så tar det lite tid innan något blir klart. Har påbörjat fler projekt igen nu >.< Bland annat så ska det bli en mössa till sambon! Hoppas verkligen han vill posera med den på ett foto sedan :D

Dessutom håller jag på att virka lite saker till höstmarknaden i Vinslöv den 25/10. Mamma kommer att vara där och dela ut gratis smakprover på Husses hund- och kattmat, och hon undrade om inte jag kunde virka lite som hon kunde ta med sig. Därför har jag idag beställt hem lite nya ögon och nosar som ska användas till detta ;) Även beställt två nya varvmarkörer av teskedsmamman, hon har nya sådana nu i shop och mitt hjärta smälte när jag såg den med katten! Vad kunde varit mer passande? Köpte även en liten söt ängel och några ögon från henne. Kommer såklart foto på detta efterhand som det landar i brevlådan :)

Blev superglad när jag läste Fröken Elsas blogg idag! Hon ska nämligen hålla en virkkurs till våren! Är tillräckligt många intresserade kan det hända att den blir av redan i höst :D Hade varit grymt roligt att få inspireras av henne live! Håller tummarna och hoppas på kurs redan i höst!

Nu ska jag fortsätta på mössan, trodde jag skulle hinna klart den idag men det ser tufft ut med det. Sambon har betydligt större huvud än jag trodde och känns som jag virkar och virkar men ändå är mössan för liten :p Har fått ändra mönstret kopiöst för att den ska passa. Hoppas bara det inte ser konstigt ut när den blir klar, aldrig virkat mössor förut.

4 kommentarer:

 1. Hej vännen, jag blev oxå glad över virkkursen, men jag hittade inte den i kursutbudet. Har du gjort det?

  SvaraRadera
 2. Avundsjuk blir jag! Lååångt från där jag bor, jättesynd för det hade varit roligt att vara med och träffa alla.

  SvaraRadera
 3. Hej igen, En virkdag v 43 och/eller v 44. kramkram

  SvaraRadera
 4. Det va en lång lista till höstmarknaden, förstår att dina händer värker. Ha en skön helg.

  SvaraRadera