10 okt. 2009

En lång rad uppdateringar och massor av nytt garn!

Det har hänt en hel del här hemma de senaste dagarna så nu har jag en massa uppdateringar jag måste göra! Skola och sömnbesvär har medverkat till att jag inte orkat blogga så mycket i veckan men ska försöka hinna med det och allt annat under dagen!

I onsdags var jag på Eko med mamma och mormor för att hitta nya gardiner till mormors nyrenoverade sovrum. Givetvis hittade jag snabbt till garnhyllorna. När jag såg att dessa underbara pälsgarner bara kostade 15:- stycket från tidigare 30:- så var jag såklart tvungen att köpa på mig ett gäng :D "Lilla" Tiger ville också titta närmare på nystanen och trots att jag ihärdigt försökt mota bort honom så fastnade han i alla fall på bild! Vem har hjärta att redigera bort honom då?

Onsdagens andra glada överraskning var en hel kasse (!!) med garn från mamma. Hon har stickat väldigt mycket tidigare men känner nu att hennes fibromyalgi inte tillåter henne denna njutning längre *snyft* Hon tycker inte att värken i händer och armar som hon får är värt det längre. Jag förstår precis vad hon menar men själv kan jag inte lägga virknålarna på hyllan! Därför har jag nu fått ärva hennes garnförråd! Kan helt klart bli massor av roliga amigurumis av detta :D Tusen tack mamma, älskar dig!

1 kommentar: