10 sep. 2009

Oj oj, vad fort det går!


Tänk att min lilla blogg har hunnit ha 1000 besökare redan! Såg att det började närma sig igår kväll och har jobbat på så fort jag kunnat idag för att få ihop en liten ny vän. För givetvis måste detta firas och vinsten är en nykläckt fjäril :D

Vill du ha en chans att vinna en vän som kan lysa upp din tillvaro nu när hösten närmar sig? Då ska du såklart vara med i tävlingen! För en lott i dragningen skriv en kommentar till inlägget och maila mig din mail (eller skriv den i inlägget) så jag kan få tag på dig om du vinner (pysselkiisen@live.se). För en extra lott i dragningen så länkar du från din blogg till tävlingen, använd gärna bilden ovan. Tävlingen pågår en vecka och dragningen görs efter 19.00 den 17/9.

Stort lycka till, till alla deltagare och tack alla som förgyllt min blogg med ert besök :D

6 kommentarer:

 1. Hihi, vad söt den är! Den vill jag givetvis vara med och tävla om! Du når mig på pluppan@hotmail.com (maila gärna om annat också om du vill!) Tack för titten och som svar till frågan: jag använder virknål nr. 9 eller 10, beroende hur tjocka tygremsor det är. Mönstren till mattorna skapar jag själv efter vilka grundfärger jag vill använda. Om du önskar så kan jag maila dig närbilder på mattorna. Färger och mönster syns lite bättre då.

  SvaraRadera
 2. Oj va' söt den är! Klart jag vill vara med o tävla. Min mailadress är ritazdesign@yahoo.se
  Härlig blogg du har =)
  Kram Rita

  SvaraRadera
 3. åh så söt!
  jag vill jättegärna vara med och tävla!

  min mail: halge2000@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Men va kul en ny blogg att hålla koll på.. Mysig blogg du har! Jag vill gärna vara med och tävla om den söta Fjärilen.
  Och grattis till 1000 besök på din blogg!
  Min mail är
  musseblomman@yahoo.se

  SvaraRadera
 5. Grattis till alla besökare! Och klart jag vill vara med i din tävling :D

  SvaraRadera
 6. Så söt den är!!! Klart jag vill vara med och tävla :) Har länkat i vänstra kolumnen på min blogg!
  teskedsmamman@hotmail.com

  SvaraRadera