16 sep. 2009

"Här kommer lilla Ludde, håhå jaja..."Jag provade att borsta en liten virkad hund för första gången i dagarna. Att borsta sina små djur är var verkligen roligt. Lilla Ludde här hade verkligen inte varit lika söt utan sin härliga päls :D Sambon inte var lika nöjd med mitt ihärdiga borstande tyvärr. (tydligen väldigt irriterande ljud >.<) Men jag älskar resultatet och har redan ett nytt "borst-projekt" på gång hihi. Jag lånade katternas karda när jag borstade, den var väldigt effektiv även om det var lite pilligt emellanåt att fixa de små delarna.

8 kommentarer:

 1. Men gud så söt! Vad använde du för garn?

  SvaraRadera
 2. Wow vad snygg han blev! Har aldrig provat borsta amisarna, vad har du använt för garn? mönstret hade inte heller varit fel att kika på (men förstår om du vill hålla de för dig själv;)) helt underbar helt enkelt! :D

  SvaraRadera
 3. Vid första titten trodde jag att den var riktig... hur söt som helst... fortsätt att borsta..... be sambon sätta på sig öronskydd;)
  Har bestäömt mig för att skaffa en virkblogg...
  kramkram

  SvaraRadera
 4. Den är ju gullig som helst! Tack för din kommentar och jag säger detsamma om dig! Hur går det med akvariet förresten?

  SvaraRadera
 5. Wow! Den ser ju verkligen inte virkad ut. Jag är också nyfiken på vad du använt för garn. Hade varit kul att se en före och efter-bild också :-)

  Ha det bra.

  SvaraRadera
 6. Har använt mig av vanligt akrylgarn. Provvirkade först små bitar och testade att borsta på. Trodde aldrig att jag skulle få det så "pälsigt" med akryl men det gick hur bra som helst! Tyvärr tog jag inga före-bilder men kan tänka på det tills nästa gång :D

  SvaraRadera
 7. Så söt syrran :) Blev bättre när rätt delar va på rätt plats, mitt pysslande blev ju inte så lyckat enligt dig :P En maskot till mig blogg tkr jag ;)

  SvaraRadera