19 aug. 2009

Virkad Papillon!Vet inte hur många timmar jag lagt ner på att leta efter mönster på virkade Papillons. Tyvärr hittade jag inga! Finns visserligen en bok på japanska med ett papillon-mönster i, men mina kunskaper i japanska är väldigt krassliga :D Så jag bestämde mig för att hitta på ett eget. Med lite hjälp från mönster på bland annat Pitbull och Chihuaua och massor av tålamod lyckades jag till slut. Visserligen inte med det resultat jag önskat men hyfsat lik för att jag ska vara lite stolt över min första design! Kommer göra en del ändringar till nästa vovve och finslipa mönstret ytterligare. Håll till godo med bilderna så länge, vem vet.. kanske lägger jag upp mönstret här när det är färdigt ;)

Vill du lära dig mer om rasen Papillon? Kolla in mammas kennel här!

3 kommentarer:

 1. Så söt den blev :-) Japanska mönster är inte så svåra - om det är i diagramform. Jag gav mig på det för ett tag sedan och det blev en katt. Och trots att jag har varit i Japan i två veckor så räckte inte mina språkkunskaper till allt, men jag listade ut vilket tecken som betydde vitt mm. Har du mönstret på japanska så kan jag kolla på det :-)

  SvaraRadera
 2. Tack för komplimangen :) Mönstret jag hittade var i en bok. Vågade knappast köpa den :p men ska komma ihåg det om jag hittar andra mönster jag vill göra :D

  SvaraRadera
 3. Både papillonen och husse katten har blivit jätte bra. du är duktig.
  kram mamma

  SvaraRadera