16 aug. 2009

1 vecka utan cigg!Idag har det gått en vecka sen jag rökade sist. Bloggen och min nya passion för virkning har verkligen hjälpt mig när det har varit som jobbigast. Än är ju såklart inte faran över men nu när det gått en hel vecka börjar jag bli lite stolt över mig själv! Förhoppningsvis klarar jag nu att hålla mig rökfri och börjar så smått planera för vad jag ska inhandla för roligt för alla de slantar jag sparar nu! En liten inköpslista (eller snarare önskelista) är skapad nu i högerspalten men känner jag mig själv rätt så kommer den snarare att bli längre efterhand än kortare ;)

Vill även passa på att tacka de som hittills anmält sig till tävlingen, roligt att ni hittat hit och vill vara med! Hoppas att ni blir fler och fler :D Huvudet surrar redan av ideér på vad jag kan hitta på för priser till var och en som anmält sig. Det var verkligen toppen för inspirationen och kreativiteten att be er ha önskemål!

Mer virkning kommer det att bli under dagen, virkar just nu på 3 projekt samtidigt så får väl se om något av dem blir klart idag hihi.

7 kommentarer:

 1. Grattis till din rökfria vecka. Jag har lagt av med "mina" droger socker och sprit och den 6/9 har jag varit sockerfri i tre år. Den 28/5 var det fritt från 3 år från spriten. Jag har aldrig rökt, men syrran gör det och hon har slutat några gånger, så jag vet hur svårt det är.

  Kämpa på. GRATTISGRATTIS till veckan.

  Nu har jag jobbat klart och jag har en morot, en kanin, en sköldpadda som ska stoppas. roligt värre.
  kramkram

  SvaraRadera
 2. var köper du ögon, nosar m.m??

  SvaraRadera
 3. Jag har handlat från Craft Bits. Se länken till höger. Väldigt bra priser och varor!

  SvaraRadera
 4. Vi kanske kan göra en beställning tillsammans då när vi träffas, eller om du inte vill/behöver något kan du visa mig och ge mig tips...

  SvaraRadera
 5. Absolut, behöver alltid något från den sidan haha!

  SvaraRadera
 6. Har varit i stan och köpt "lite" ögon, nosar och garn. Sa till maken att det inte skulle bli dyrt, men 189kr på ena stället och 120 kr på andra..... men men nu har jag ögon till hur många figurer som helst. Nu ska jag in i duschen och sedan virka, sy, virka ,sy...

  kramkram

  SvaraRadera
 7. Haha, ja det blir ju gärna "lite" mer än man räknat med från början. :D

  SvaraRadera